fcb.portal.reset.password

Infantil A del FC Barcelona Regal

L'Infantil A del FC Barcelona buscarà aconseguir el cinquè títol de la Minicopa, el torneig de formació que es disputa durant els dies de la Copa del Rei entre equips de formació dels conjunts classificats. Des que es va estrenar el 2004, el Barça sempre ha arribat a la final del torneig, amb un balanç de quatre títols i quatre vegades finalista.

Paral·lelament a la Copa del Rei del Sant Jordi, Barcelona acull la novena edició del torneig de bàsquet formatiu a les instal.lacions del Centre Esportiu Olímpic Vall d'Hebron, on l'infantil del club blaugrana entrenat per Òscar Orellana té l'oportunitat d'aconseguir el cinquè títol per a les vitrines de l'Entitat.

El repte de la maneta de títols

L'equip blaugrana vol desempatar aquest any al capdavant d'equips amb més títols del torneig formatiu. I és que el FC Barcelona i el Joventut estan igualats a quatre títols després que el Barça aconseguís les edicions del 2005, 2006, 2007 i 2008 i que fos el finalista davant els verd-i-negres els anys 2004, 2009, 2010 i 2011. El Barça és l'únic club que ha disputat totes les edicions, arribant, a més, a la final de cada torneig.

[+] Així és l'Infantil A del FC Barcelona

Els horaris de la Minicopa 2012

El Barça ha quedat enquadrat en el Grup A juntament amb el Lagun Aro, el Banca Cívica i el Baloncesto Fuenlabrada, mentre que el Grup B el configuren el Reial Madrid, el Baskonia, l'Unicaja i el Lucentum Alacant.

Divendres

9h > FCB-Lagun Aro | Banca Cívica-Fuenlabrada

11h > Lucentum-Unicaja | R. Madrid-Baskonia

13h > FCB-Banca Cívica | Lagun Aro-B.iFuenlabrada

Dissabte

9h> Lucentum-R. Madrid | Unicaja-Baskonia

11h > FCB-Fuenlabrada | Lagun Aro-Banca Cívica

13h > Lucentum-Baskonia | Unicaja-R.iMadrid

Diumenge

9h > 3r-4r lloc

13h > Final

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();