fcb.portal.reset.password

Navarro, durant un entrenament / FOTO: ARXIU FCB

El Barça Regal ha tornat aquest dimarts als entrenaments. L'equip va gaudir dilluns d'un dia de festa (va aterrar a Barcelona la matinada de diumenge a dilluns, procedent de Canàries) i ara ja prepara el partit de Lliga de dissabte al Palau Blaugrana, en què s'enfrontarà al Blusens Monbus (20 hores). Xavi Pascual ha comptat amb els 11 disponibles del primer equip, mentre que Chuck Eidson continua recuperant-se de la seva lesió al genoll dret. L'equip tornarà als entrenaments aquest dimecres, aquest cop amb una doble sessió.

Dissabte, per primera vegada

Curiosament, contra el Blusens Monbus serà el primer cop de la temporada en què el Barça Regal jugui un partit de Lliga en dissabte. Fins ara, sempre ho havia fet en diumenge o entre setmana. L'equip, doncs, buscarà contra el conjunt gallec la primera victòria després de dues derrotes consecutives.

Navarro: "Cal aprendre dels errors"

Juan Carlos Navarro, escorta del Barça Regal, ha atès Barça TV després de l'entrenament. Ha fet autocrítica: "Després de dues derrotes, l'equip està una mica tocat, però ara tenim una setmana per millorar. S'ha d'aprendre dels errors i millorar de cara a la setmana que ve, que és quan comença la part bona".

Sobretot, creu que l'equip no pot permetre's minuts dolents, com els que va oferir a Gran Canària, als quarts de l'Eurolliga: "La veritat és que a Canàries les coses no van sortir gens bé, sobretot a la primera part. Després sí que vam jugar amb més intensitat i ells van estar molt encertats amb l'ajuda de la seva gent. Això no pot passar, no pots estar desconcentrat, sobretot en un partit de 'play-off' de l'Eurolliga, perquè te'n pots anar a casa".

Tornar a dalt