fcb.portal.reset.password

Entrenament del Regal Barça a portes obertes

Navarro, Sada, Marcelinho, Perovic, Vázquez, Wallace, Ingles, Ndong, Rabaseda, Lorbek, Eidson i Mickeal, amb Xavi Pascual al capdavant, compartiran una sessió d’entrenament, el proper dijous 19 d’abril, amb tots els socis i aficionats que vulguin gaudir del millor bàsquet d’Europa i, alhora, conèixer una mica millor els jugadors i el cos tècnic del Barça Regal.

Les portes del Palau Blaugrana s’obriran a les 18.40 hores i l’entrenament començarà a les 19 hores. Els primers minuts de la sessió seran espectaculars, amb exercicis ràpids i dinàmics que facin aixecar el públic dels seus seients. A la segona part, la interacció serà màxima, amb jocs i concursos que comptaran amb la participació de jugadors i aficionats.

Aquesta iniciativa és una acció conjunta amb 'El Club Super 3'. Per tant, es preveu que siguin molts els nens i nenes que s’animin a venir al Palau i descobreixin el bàsquet d’elit a través dels seus ídols. L’entrenament també s’oferirà en directe a Barça TV i Esport3. No caldrà retirar cap entrada prèviament. Només tenir ganes d’apropar-se al Palau.

Els socis del Barça podran entrar per les Portes 1 i 4 al Palau i els nens socis del Club Super 3, per les Portes 7 i 10. La resta d'aficionats que vulguin venir al Palau també estan convidats a entrar per les Portes 5 i 6.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();