fcb.portal.reset.password

Chuck Eidson està cada cop més integrat al Barça Regal (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

L'exjugador del Maccabi continua en fase d'aprenentatge, coneixent sistemes, coneixent nous companys i un nou club al qual s'està integrant cada cop més: "Es tracta d'anar aprenent de l'entrenador, dels nous sistemes..., per això és bo tenir al costat a gent com en Pete, en Fran o en Boni, que m'estan ajudant força. Per mi és important saber com és i com juga el Barça. És el meu primer any aquí i per això estem, per aprendre molt sobre tot, fins i tot sobre el Club i com puc jugar aquí."

El més important, el triomf

Malgrat que el partit davant Stanford no va ser brillant es va aconseguir el triomf, que al cap i a la fi també és rellevant en un partit de pretemporada: "Anem a millor. Les pretemporades sempre són dures perquè has d'aprendre nous sistemes, nous jugadors... El partit no va ser del tot bo, però el més important és que hem guanyat".

Cansat, però amb bon humor

L'exigent setmana de treball a Andorra ha propiciat que els jugadors coneguin dia a dia el que vol Pascual d'ells. Eidson admet el cansament, però s'ho pren amb bon humor: "Crec que si després d'una setmana de treball a Andorra et digués que no estic cansat seria un animal, però estem bé. Aquestes estades són bones de cara a la temporada".

Coneixent CJ Wallace

El darrer a arribar a l'equip, CJ Wallace, fa pocs dies que és amb els seus nous companys, però suficient perquè Chuck Eidson ja en pugui treure alguna valoració positiva: "Només porta un parell de dies amb nosaltres, però és un bon noi i, a més, té qualitat com a jugador".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();