fcb.portal.reset.password

Chuck Eidson, felicitat pel seu entrenador (Foto: Àlex Caparrós FCB)

Ningú dubtava de la qualitat de Chuck Eidson, però la seva adaptació i el rol de líder que està adoptant a l’equip està sent un dels aspectes més positius d’aquesta pretemporada blaugrana. Això i la seva polivalència, sempre al servei del grup.

 

I és que el nord-americà ja va afirmar en la seva primera entrevista concedida a Barça TV que jugaria i s’adaptaria a la posició que li demanés l’entrenador. Dit i fet. Eidson té la plena confiança del seu entrenador per dirigir el joc del seu equip davant les absències dels internacionals Sada i Huertas i comparteix la posició de base amb els joves Marzo, Creus, Pérez i el darrer nouvingut, el jove suec que jugarà al Cadet, Hakanson.


22 punts i 5 assistències de mitjana

En els dos darrers partits amistosos disputats pel Barça Regal, davant la Universitat d’Stanford i davant el Kimkhi rus, el polivalent jugador nord-americà ha obtingut unes mitjanes de 22 punts i 5 assistències.

 

Davant Stanford va ser el màxim anotador amb 28 punts, mentre que davant el Kimkhi –un equip de nivell Eurolliga-, en va anotar 16, sent el segon màxim anotador del matx després d’un gran Pete Mickeal.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();