fcb.portal.reset.password

Creus ha estat taxatiu sobre la continuïtat de Juan Carlos Navarro al Barça (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

En la presentació de Marcelinho Huertas com a nou jugador del Barça Regal hi ha hagut lloc per a totes les preguntes. Per al mateix jugador i per a Joan Creus, secretari tècnic de la secció de bàsquet. Navarro ha estat en boca de tots. I és que l'actuació del nou capità del Barça Regal no ha passat desapercebuda per a ningú. Creus ha estat clar a l'hora de definir l'estrella barcelonista: "Després del gran Europeu que ha fet i que ja no és sorpresa, penso que el Juan Carlos és irrepetible, però per mi és una llegenda. Porta moltíssims anys aquí. És un jugador de per vida per al Barça. Estarà aquí sempre."

Marcelinho també l'elogia

"Navarro és un jugador únic. Et quedes molts cops fascinat amb les coses que fa. Un jugador que és capaç d'anotar 19 punts en un quart és increïble. Tenir-lo al costat com a company serà un privilegi", ha explicat el brasiler fascinat davant la possibilitat de jugar al costat del crac de Sant Feliu de Llobregat.

Bladé sobre Rudy Fernández

El directiu responsable de la secció, Joan Bladé, també ha parlat de la recent contractació de Rudy Fernández pel Reial Madrid i de l'acord que l'exercici anterior tenien amb l'encara jugador de l'NBA: "És veritat que havíem arribat a un acord amb Rudy Fernández i estàvem disposats a esperar-lo fins que ell acabés el seu compromís amb l'NBA, però ell va tenir altres interessos i no hi ha res més a dir. Només volem jugadors implicats amb els valors del nostre club i amb el nostre projecte."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();