fcb.portal.reset.password

Eidson, en una acció del partit contra el Montepaschi de Siena (Foto: Àlex Caparrós-FCB)

Chuck Eidson va tornar a demostrar, un cop més, que es tracta d'un jugador total. Capaç d'anotar, rebotejar, llançar a cistella amb solvència i fer assistències, el nord-americà confirma tot el que s'esperava d'ell.

Davant d'un equipàs amb majúscules com és el Montepaschi de Siena, l'exjugador del Maccabi de Tel Aviv va acabar amb uns nombres impressionants -22 punts, 6 rebots, 4 assistències i un 34 de valoració en els 33 minuts que va ser a la pista. La jugada que defineix millor el que és capaç de fer aquest jugador la va protagonitzar davant el Siena. Mancaven poc més de 7 minuts i mig per arribar al final del tercer quart, quan Ndong es disposava a llançar a cistella. La jugada va continuar amb un rebot ofensiu poderós d'Eidson, que va decidir sortir de la pintura, aturar-se a la línia de tres i encistellar. El resum perfecte del jugador total.

Versatilitat al poder

Eidson ja va demostrar al llarg de la pretemporada del que era capaç. Quan els dos bases internacionals, Huertas i Sada, eren amb les seves seleccions disputant tornejos internacionals, el nord-americà alternava la posició d'aler amb la d'escorta i fins i tot amb la de base.

Els seus nombres a l'ACB són interessants -8 punts per partit, 3,5 rebots i 1,8 assistències en els 21 minuts jugats de mitjana-, però on realment destaca l'ex del Lietuvos Rytas i del Maccabi, entre d'altres, és a l'Eurolliga. A Europa, les seves xifres són superiors: 10,8 punts, 4,8 rebots i 3 assistències, en els 22 minuts i 36 segons que juga de mitjana per partit.

Una posició molt ben coberta

La posició de tres està molt ben coberta. Pascual té on escollir, ja que hi poden jugar fins a quatre jugadors diferents: Eidson, Mickeal, Ingles i Rabaseda. Però, pel pes específic que té dins l'equip barcelonista, Eidson és el complement perfecte per a un Pete Mickeal que, malgrat que ahir va ser injustament exclòs davant el Siena, és un home que va a més. Amb la qualitat d'aquests dos nord-americans, més la bona tasca d'Ingles i Rabaseda, l'equip té molt ben coberta la posició d'aler.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();