fcb.portal.reset.password

Chuck Eidson (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

El partit d’aquest dijous davant el Maccabi serà especial per a tots els blaugranes, ja que es tracta d’uns dels rivals més forts de l’Eurolliga, però especialment per a Chuck Eidson, que torna a la que va ser la seva pista durant les dues últimes temporades.

“Crec que és un gran repte per a tot l’equip. Jo estic molt emocionat per tornar, perquè conec molta gent d’allà. Serà un bon partit, amb un gran ambient. Ja tinc ganes que comenci”, ha explicat l’aler blaugrana abans de prendre rumb cap a Tel-Aviv.

Confiança en la victòria

Eidson veu el Barça amb possibilitats d’endur-se el triomf: “Hem de jugar un bon partit i ser intel·ligents. En partits així pot passar qualsevol cosa, però crec que podem guanyar”. El jugador blaugrana diu que les sensacions són “bones”, sobretot després de recuperar Juan Carlos Navarro.

Quant al Maccabi, el seu exequip, Eidson ha explicat que aquesta temporada “juguen una mica diferent perquè han incorporat jugadors nous, tot i que l’entrenador és el mateix”. “El Maccabi sempre serà el Maccabi, un gran equip”, ha dit Eidson.

Tornar a dalt