fcb.portal.reset.password

Ingles, en el partit jugat al Palau a la fase regular / FOTO: ARXIU FCB

Toca reacció. Després de caure a les semifinals de la Final a Quatre i d’assolir la tercera plaça en el partit de diumenge, el Barça Regal rep aquesta nit (20.45 hores, Esport3) el Lucentum Alacant amb la intenció de recuperar les bones sensacions en l’inici del play-off pel títol de Lliga. Una victòria al Palau Blaugrana seria la millor manera d’oblidar la decepció viscuda a Istanbul i centrar novament tota l’atenció en el play-off, en què l’equip tindrà sempre el factor pista favorable.

Sense Perovic, i Navarro, dubte

Per fer-ho, Xavi Pascual comptarà amb tots els seus homes, amb l’excepció del pivot Kosta Perovic, donat de baixa aquest dimecres per a tot el play-off. També és força dubtosa la presència de Juan Carlos Navarro, que ja va perdre’s el partit pel tercer i quart lloc a Istanbul. En el bàndol visitant, que s’ha reforçat amb el base Nacho Ordín, estan confirmades també les absències de Pere Llompart, Andy Rautins, Benjamin Dewar i Tyrone Ellis.

Quart enfrontament de l’any

A priori, el Barça Regal és el gran favorit de l’eliminatòria. No només per haver acabat com a primer classificat la Lliga Regular, sinó també pels precedents entre tots dos equips aquesta temporada, que són molt desiguals: dues clares victòries a la fase regular (65-49 i 57-83) i una més a la Copa (75-54), també a la ronda de quarts. Un quart triomf permetria a l’equip de Pascual iniciar la reacció i encarrilar el camí cap a semifinals.

Cal recordar que és la tercera presència del Lucentum Alacant en un play-off pel títol i que a la temporada 2002/03 ja van enfrontar-se, en la mateixa ronda, al conjunt blaugrana. Llavors l’eliminatòria va quedar resolta de forma contundent: 3-0 per als blaugranes.

Tornar a dalt