fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

Comencen els play-off de la Lliga Endesa i, amb aquests, el tram final de la temporada 2011/12 de bàsquet. El Barça Regal, primer a la fase regular de la competició, deixa ja enrere la Final a Quatre de l’Eurolliga per centrar tots els seus esforços a repetir la consecució del títol de Lliga. Per fer-ho, però, haurà de començar superant el Lucentum Alacant, que visitarà el Palau Blaugrana el dijous 17 de maig a les 20.45 hores, en el que és el primer partit dels quarts de final de la competició de la regularitat.

50% de descompte per als socis

El factor Palau serà, sens dubte, un dels al·licients del conjunt de Xavi Pascual en aquest moment tan transcendental de la temporada. Per contribuir a tenir més assistència, els preus per a aquest partit oscil·len entre els 18 euros i els 41 euros. Els socis compten amb un 50% de descompte i, per tant, poden adquirir les seves entrades a partir de 9 euros.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++Barça Regal-Lucentum::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1001&jornada=41&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();