fcb.portal.reset.password

Robles i Bladé, en la presentació de la renovació de Regal (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Després de la presentació de Marcelinho Huertas com a nou jugador del Barça Regal, s'ha celebrat la roda de premsa per oficialitzar la continuitat de Regal com a patrocinador principal de la secció de bàsquet. D'aquesta manera, la companyia d'assegurances continuarà patrocinat l'equip blaugrana durant dues temporades més, amb opció a una tercera.

Joan Bladé ha agraït Regal la seva predisposició al canvi d'ordre en el nom de l'equip, que des d'aquesta temporada es diu Barça Regal i ha assegurat que "totes les victòries del Barça també ho són de Regal."

Tres temporades amb nou títols

"Hem compartit tres temporades on hem guanyat nou títols, però també hem compartit lideratge i valors amb el Barça", ha afirmat Pablo Robles, director de Regal, que ha fet un balanç molt positiu per la seva companyia, ja que també s'ha convertit en el patrocinador líder de la Lliga.

Aquest acord també té una vinculació amb la part formativa de la secció de bàsquet, així com també amb els seus veterans i amb l'equip de bàsquet en cadira de rodes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();