fcb.portal.reset.password

ACB i Eurolliga, al millor preu / FOTO: ARXIU FCB

Vols veure el millor espectacle al Palau Blaugrana? El millor bàsquet d'Europa? Ara el Club ofereix diferents paquets d'entrades per veure el Barça Regal al preu més assequible. A continuació repassem totes les possibilitats perquè no et perdis com juga al bàsquet el vigent campió de Lliga.

Abonament MVP 12

Aquest és un paquet d'entrades que et permet assistir a dotze partits del Palau, tant de Lliga com d'Eurolliga, estalviant fins a un 57% respecte al preu individual de les entrades per als socis, i un 50% per als que no ho són. Aquesta oferta inclou els compromisos del Top 16 i també els del Reial Madrid i el Caja Laboral, sempre que hi hagi aforament disponible del partit en qüestió en el moment de la recollida de l'entrada.

Paquet d'entrades 'Bàsquet x 3'

Aquest paquet inclou una entrada per a tres partits diferents al Palau Blaugrana, tant de Lliga com d'Eurolliga, però exclou els de categoria A++ (Reial Madrid i Caja Laboral), així com els del play-off de la Lliga i l'Eurolliga, així com el Top 16. L'estalvi amb aquest paquet assoleix un 35% respecte al preu de les entrades per als socis.

Paquet d'entrades 'Bàsquet x 6'

Aquesta oferta inclou una entrada per al Palau per a sis partits diferents, tant de Lliga com d'Eurolliga, però exclou els de categoria A++ (Reial Madrid i Caja Laboral), així com els del play-off de la Lliga i l'Eurolliga, així com el Top 16. L'estalvi amb aquest paquet assoleix un 37% respecte al preu de les entrades per als socis.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();