fcb.portal.reset.password

Final Four de l'Eurolliga

650 aficionats del FC Barcelona acompanyaran l’equip de Xavi Pascual a la Final a Quatre de l’Eurolliga que es jugarà a Istanbul de l’11 al 13 de maig. Tots ells han comprat un abonament per assistir a la fase final de la màxima competició europea durant el període de venda que el Club ha tingut obert fins a aquest diumenge.

Dues opcions de viatge

Per a aquest desplaçament, el Club ofereix dues opcions per viatjar fins a Turquia. La primera inclou sortir el divendres 11 de maig a les 8 hores i tornar el dilluns 14 de maig a les 11.45 hores, amb un vol xàrter, per un preu de 840 € amb una habitació doble (hotel de 4 estrelles), a banda del preu dels abonaments.

La segona opció inclou sortir, amb un vol de Turkish Airlines, el divendres 11 de maig a les 6 hores i tornar el dilluns 14 de maig a les 1 hores. En aquest segon cas, s’oferiran dues alternatives d’allotjament en habitació doble, amb un preu de 730 € (hotel de 4 estrelles) i 660 € (3 estrelles).

Per a més informació i reserves, es pot trucar al 93 553 07 80 o preguntar a qualsevol agència d'Halcón Viatges o Viajes Ecuador.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();