Lliga Catalana 2011/12 / FOTO: ARXIU FCB

El Barça Regal no troba rival a la Lliga Catalana ni a la Supercopa Endesa, el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, va disputar ambdues competicions la temporada 2009/10 per primera vegada i d’aleshores ençà, el seu equip les ha guanyat totes.

A l’última edició de la Lliga Catalana, per començar la temporada, CEPC Lleida (81-64) i FIATC Mútua Joventut, per un contundent 54-94, van ser les víctimes dels blaugranes, que van aixecar el títol al Nou Congost de Manresa. Ndong (15) i Ingles (13) van ser els màxims anotadors culers a la final.

Pel què fa a la Supercopa, l’hegemonia de les tres últimes temporades també té color blaugrana. La 2009/10, El Reial Madrid no va poder amb el Barça Regal, posteriorment, l’exercici 2010/11, el València Basket, tampoc va ser rival pels de Pascual. Enguany, el Caja Laboral va patir una dolorosa derrota per 82-73 a mans del Barça, que d’aquesta manera va aixecar el títol per tercer any consecutiu. A més, Juan Carlos Navarro ha estat elegit millor jugador de la competició les tres últimes edicions.

D’aquesta manera, la temporada 2011/12 començava de manera immillorable per als interessos del Barça Regal, amb la Lliga Catalana i la Supercopa d’Espanya en el seu haver.