Ante Tomic davant el Reial Madrid a la final de la Copa / FOTO: FCB

La Copa del Rei va tornar a ser blanca per segona temporada consecutiva. Si l’any passat va ser a Màlaga, contra el Reial Madrid, quan una cistella de Sergio Llull al darrer segon va donar la victòria als de Pablo Laso, aquesta temporada va a tornar a passar el mateix però a les Canàries.

La fase final de la Copa 2015 es va fer a Las Palmas de Gran Canaria. Els jugadors de Xavi Pascual van fer una bona competició. Van anar de menys a més i van superar dos autèntics ossos a la competició del KO, el València Basket (85-80) i l’Unicaja (87-79), amb una gran actuació de Mario Hezonja i Deshaun Thomas, amb 12 i 13 punts, respectivament.

Tomic no pot superar el seu exequip

A la gran final, malgrat dominar al primer quart (21-18) i agafar set punts d’avantatge al segon (42-35), el Reial Madrid, de la mà del que acabaria sent l’MVP, Rudy Fernández, va obrar la remuntada a partir d’un parcial de 9-0. Al final, 71-77, tot i que Ante Tomic va tenir una actuació impressionant, amb 25 punts i 11 rebots, amb un 40 de valoració, més que qualsevol dels altres jugadors del partit. Tomic va ser, doncs, l’MVP real d’una final que va tornar a guanyar el conjunt de Pablo Laso.