Celebració de la Supercopa Endesa aconseguida a l'inici de temporada | Carlos Díaz

La temporada va començar de la millor manera possible per als interessos del Barça Lassa, ja que els blaugranes es van emportar els dos primers títols oficials del curs. Tant la Lliga Catalana com la Supercopa Endesa es van tenyir de blaugrana amb Pau Ribas com a principal protagonista. El nou escorta del Barça Lassa, tot i portar molt poc temps amb els seus nous companys, va ser l’MVP de les dues competicions.

A la Lliga Catalana, en el debut de Ribas i de Perperoglou amb la samarreta blaugrana, els barcelonistes es van desfer de l’ICL Manresa en les semifinals (78-65). A la final va ser necessària una remuntada antològica contra el Morabanc Andorra per poder aixecar el títol (65-68). Els de Xavi Pascual van haver de capgirar 13 punts de desavantatge en el darrer període per poder certificar el seu domini en aquesta competició.

Exhibició col·lectiva a Màlaga

A Màlaga, la posada en escena del Barça Lassa va ser espectacular. Els blaugranes no van donar opció a l’Herbalife Gran Canària en les semifinals de la Supercopa Endesa i es van classificar amb solvència per a la final (60-88). L’Unicaja, l’equip amfitrió, va eliminar el Reial Madrid, i seria el rival dels catalans a la final. El conjunt malagueny va sortir amb ambició però aviat va cedir davant la força col·lectiva d’un Barça Lassa prometedor. La maquinària blaugrana va rendir a la perfecció i la final acabaria sent un festival blaugrana (62-80).