Barça Lassa B – Rio Ourense Termal (63-76): Derrota malgrat un bon inici

Barça Lassa B – Rio Ourense Termal (63-76): Derrota malgrat un bon inici

Malgrat un gran inici de partit, el segon equip no pot superar el ritme dels gallecs

El Barça Lassa B cercava el seu primer triomf a la LEB Or amb la visita del Rio Ourense Termal a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els d’Ocampo començaven amb un alt nivell de joc, però el control del temps del partit per part dels gallecs no ha possibilitat als joves blaugrana obtenir la victòria

Fatídic segon quart

La igualtat al marcador era el signe que dominava a l’inici del partit a al Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els barcelonistes realitzaven un joc atractiu en atac i manaven a l’electrònic per 21 a 15, després d’un triple de David Font al minut 8 del primer quart. El quart finalitzava amb un 23 a 20 favorable als joves de Diego Ocampo.

Al segon quart el Barça Lassa B sortia concentrat i ampliava el marge (29-20) al minut 4, però les variants defensives dels gallecs i el tir de tres punts els permetien posar-se per davant (32-35) a 1’30” del descans, al qual arribaven dominant per 32 a 37.

S’escapa el triomf

La situació no millorava a la represa. L’Ourense es mostrava ferm i augmentava l’avantatge (37-47) a l’equador del tercer període. Els gallecs dominaven el ritme del partit i tancaven el quart guanyant per 45 a 56.

Els visitants continuaven mantenint la distància i el control del joc en el darrer quart. Els intents blaugrana per reduir la diferència no eren fructífers, i el Rio Ourense Termal tenia el partit al terreny que volia.

A tres minuts per a la fi del duel el resultat (55-72) ja que feia preveure que el triomf aniria a terres gallegues. Així, l’Ourense s’emportava el matx per 63 a 76.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Rio Ourense Termal (63-76).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut