Triomf en el debut del Barça Lassa B a la Lliga Catalana LEB (86-61)

Els blaugranes superen el Torrons Vicens CB L’Hospitalet en el primer partit de la temporada

En l’inici de la competició per al segon equip de la secció, els joves d’Alfred Julbe han superat L’Hospitalet, equip de la LEB Plata, a la segona jornada del seu grup de la Lliga Catalana LEB, primer per als barcelonistes (86-51).

Inici fulgurant

Els joves blaugrana han fet un inici de partit espectacular. L'encert ofensiu i la solidesa defensiva els ha deixat amb un 11 a 0 favorable en dos minuts i mig del primer quart, amb el conseqüent temps mort de L’Hospitalet per aturar l’embranzida blaugrana.

La diferència ha anat creixent. Quan mancaven 4.30 per al final del quart, els visitants han aconseguit la primera cistella (16-2) per finalitzar els primers 10 min amb un 23 a 6 favorable per als de Julbe.

En el segon quart, el Barça Lassa B ha continuat amb el treball defensiu demostrat ja en el primer i s'ha arribat a l’equador d’aquest 19 punts per sobre (35-14). Sense perdre la concentració els blaugranes se'n han anat al vestidor amb un còmode resultat (43-18). I tot això sota l’atenta mirada de Sito Alonso, Pressey, Claver, Ribas.. que han estat a la Ciutat Esportiva seguint el partit.

Sota control

En el tercer període Torrons Vicens CB L’Hospitalet ha provat d’augmentar la intensitat defensiva, però s'ha trobat amb un FC Barcelona Lassa ben posicionat ofensivament i que ha sabut resoldre les situacions plantejades, per finalitzar el quart amb un ampli per 66 a 32.

Amb el partit ja pràcticament decidit, L’Hospitalet ha reduït diferències i s’ha situat a 17 punts (71-54) a quatre minuts de la fi del partit. La constància dels blaugranes no els ha deixat seguir apropant-se en el marcador i el Barça Lassa B s’ha emportat el triomf, en el primer partit de la temporada.