Levitec Huesca – Barça Lassa B (77-73): Derrota en un partit de ratxes

El segon equip del bàsquet blaugrana perd a Osca, en un encontre marcat per les oscil·lacions en el marcador

Els blaugranes viatjaven a Osca amb l’objectiu de tornar a repetir la bona imatge defensiva que els hi va permetre sumar el tercer triomf de la temporada, el passat cap de setmana, davant l’Iberostar. Amb moments brillants i d’altres no tant, els joves del Barça Lassa B no poden obtenir la victòria.

De menys a més

Costava entrar en el partit, en els inicis del primer quart el ritme d’anotació era favorable als locals. Julbe demanava temps mort en veure que l’Osca dominava per 9 a 2 en el minut 4 del partit. Però poc a poc el Barça Lassa B entrava a la dinàmica i s’acosta 15 a 13 a manca de dos minuts per a la fi del quart. Tot i així el 17 a 13 va ser el resultat definitiu dels primers 10 minuts.

L’inici del segon quart no va ser bo. El Barça Lassa B veia com el Levitec Osca marxava de 14 punts (27-13) en poc més de tres minuts i de nou temps mort d’Alfred Julbe per redreçar la situació. Un parcial de 0-6 situava als blaugranes més a prop (36-28) a tres minuts pel descans.

La persistència blaugrana els va permetre arribar al descans amb només cinc punts per sota (41-36) i Amb tot obert de cara a la segona part.

Ratxes desfavorables

La feina blaugrana continuava i es situaven un punt per sobre 41-42 en l’inici del tercer quart. Però era un quart de ratxes. La blaugrana els tornava al partit i la d’Osca els donava avantatge en el marcador 53 a 46 a tres minuts del final del quart. Julbe, amb un 57 a 49 i a manca d’un minut i mig feia us d’un altre temps mort per parar el joc ofensiu del Levitec Huesca. Un equip que marxava a la fi del quart amb un 59 a 49 favorable.

Tot i que l’Osca s’havia posat 13 punts per sobre, en el darrer quart, els blaugranes no defallien i amb un parcial 0 a 5 (67-61) a 5 minuts del final, tornaven al partit. El Barça Lassa B empatava a 67 a quatre minuts pel final i tot tornava a començar.

El Levitec Huesca es situava 73 a 67 a un minut i mig de la fi del partit. Els blaugranes augmentaven el to defensiu i un triple de Djedovic posava el 75 a 71 a un minut però finalment no van poder completar la remuntada i l’Osca es va endur el triomf per 77 a 73.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Levitec Huesca – FC Barcelona Lassa B