Iberostar Palma – Barça Lassa B (76-65): Derrota a Palma

Els blaugranes cauen a la pista d’un rival directe a la classificació

El Barça Lassa B afrontava un partit important de cara a la classificació a la pista d’un rival directe com són els balears per evitar els llocs de descens. Com sempre Julbe portava tres jugadors de l’equip júnior com Titic, Digbeu i Samanic i la part final del partit no ha estat favorable als interessos blaugranes.

Vint minuts blaugranes

Els joves blaugranes han dominat el marcador al llarg dels dos primers quarts. En el primer s’han vist molt bons moments del joc blaugrana, que finalitzaven el quart guanyant per 12 a 26 després d’un triple de Dedovic.

En el segon quart els blaugranes els blaugranes mantenien les diferències i marxaven al descans guanyant per 38 a 48.

Canvi de panorama

En el tercer quart s’ha girat la tendència. Els locals retallaven en menys de tres minuts la diferencia que tenien els blaugranes i aconseguien reiniciar el partit de nou. A partir d’aquí igualtat en el marcador fins a la recta final del partit.

A manca de tres minuts dos triples seguits dels locals situaven el 68 a 61 en el marcador i en el següent atac l’Iberostar tornava a anotar de tres i a distanciar-se per 10 punts, diferencia que ja va resultar insalvable.