El Barça Lassa B, classificat per a la final de la Lliga Catalana LEB

Tot i caure a la pista de l’ICL Manresa per 80-72, els de Julbe jugaran la final gràcies al ‘basket-average’

El Barça Lassa B ha caigut aquest diumenge a la tarda contra l’ICL Manresa en partit corresponent a la Lliga Catalana LEB per 80-72. Tot i la derrota, el Barça B jugarà la final de la Lliga Catalana LEB el pròxim 24 de setembre a Reus gràcies al millor ‘basket-average’ obtingut.

El filial, que ha pogut comptar amb Pol Figueras, Sergi Martínez, Atoumane Diagne i Volodymyr Gerun, que al matí es trobaven a Montsó amb el primer equip, sempre ha anat per darrere en el marcador, però sempre s’ha mantingut dins del matx.

Del 25-16 dels primers deu minuts s’ha passat al 48-42 del descans gràcies a un major encert des de l’exterior del filial. El Barça B, que ha tingut en Gerun (14), Sergi Martínez (12) Aleix Font (11) i Velicka (11) els seus màxims anotadors, ha vist com l’ICL Manresa marxava amb vuit punts de renda en el minut 30 (66-58). En el tram final els de Julbe s’han apropat en el marcador, però no ha estat suficient per poder capgirar el partit (80-74).

Cal destacar que Sito Alonso, entrenador del primer equip, també ha estat present a Manresa després d’arribar a Barcelona amb el primer equip, així com el mànager Nacho Rodríguez, el director d’scouting Juan Llaneza i Pere Capdevila, secretari tècnic del bàsquet formatiu.