Barça – Melilla: Cauen amb orgull (71-84)

Els joves blaugranes treballen fort durant els 40 minuts però cauen davant un experimentat Melilla Baloncesto

El segon equip de la secció de bàsquet no ha pogut superar a un dels equips invictes a la categoria com és el Melilla. Tot i les ganes i el treball desenvolupat per Julbe i els seus, no han pogut superar a un equip que porta tres triomfs en tres jornades de la LEB Oro.

Esperit de lluita

L’encert en ofensiu d’ambdós equips feia que els primers minuts del partit fossin vibrants i amb aquest encert ofensiu blaugrana, els joves d’Alfred Julbe obligaven el Melilla a demanar temps mort en dominar el marcador per 18 a 13, en el minut 7 del primer quart. Amb un augment de la intensitat defensiva els blaugranes finalitzaven el quart amb un 21 a 15 favorable.

En el segon quart dos triples de l’exblaugrana Mamadou Samb escurçaven les diferències i una esmaixada del mateix Samb posava al seu equip per davant (27 -28) a l’equador del segon quart. Els blaugranes demostraven un alt esperit de lluita i davant un rival molt físic marxaven al descans 37 a 42.

Constància i treball

Una bona sortida del Melilla obligava a Julbe a demanar temps mort. En poc més de dos minuts, el Melilla es distanciava en el marcador (37-49). Però sense defallir un triple de Figueras i un altre de Font apropaven el Barça Lassa en el marcador (45-49) en el minut 5 del tercer quart. Tot i això el Melilla es mantenia ferm en el marcador i eixamplava la diferència (47-62) a la fi del quart

En el darrer període, els blaugranes sortien disposats a intentar recupera la diferència. Un triple de Velicka, situava al Barça a només cinc punts (66-71) a manca de 4 minuts i 49 segons i una cistella d’Aleix Font a només 4 punts (71-75) a 3 minuts de la fi del partit.

Finalment, els visitants van dominar el tram final del partit i van mantenir la imbatibilitat, imposant-se per 71 a 84.