Barça Lassa B – Saénz Horeca Araberri (77-89): L’inici marca

Un parcial inicial de 0 a 10 fa anar a remolc el segon equip del bàsquet blaugrana

Els blaugranes tornaven a jugar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per segon cap de setmana consecutiu. Julbe no podia comptar amb Herun, amb la selecció d’Ucraïna jugant una de les finestres FIBA, però Denton Koon tornava a la llista i completava l’equip amb els júniors Titic, Fernández, Font, Zizic i Samanic. Amb aquest condicionants els joves blaugrana no van poder superar un Araberri que va agafar renda inicial i la va saber gestionar al llarg del partit.

L’inici marca

El partit no començava gaire bé per als interessos barcelonistes. Un parcial de 0 a 10 de l’Araberri descol·locava la sortida blaugrana. Els de Julbe a poc a poc començaven a anotar i podien reduir la diferència (19-25) a la fi del primer quart.

Al segon quart els culers milloraven el seu joc, i després d’un bàsquet de Figueras s’acostaven a 2 punts (30 a 32) al minut 5. Les diferències es movien en marges molt estrets, però sempre favorables als bascos, que marxaven al descans guanyant per 37 a 43.

Treball sense recompensa

En una sortida fulgurant, en menys d’un minut el Barça Lassa B empatava a 43 el partit. Però era un duel de ratxes, i l’Araberri, al minut 4, es tornava a distanciar (43 a 55). Els blaugranes estaven inspirats en el tir de tres punts (11/19), i amb aquest encert mantenien el quart igualat. Un quart que finalitzava amb un 61 a 69 favorable als visitants.

Al darrer quart els joves de Julbe intentaven anar reduint diferències, però la defensa visitant no els permetia acostar-se al marcador. Julbe demanava temps mort a manca de sis minuts (65-75) per provocar la reacció blaugrana, però l’ofici de l’Araberri era superior a la voluntat blaugrana i els bascos s’enduien un matx marcat pel seu inici.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Saénz Horeca Araberri.