Els joves blaugranes juguen un gran partit en defensa que permet sumar el tercer triomf de la temporada

La ratxa de tres derrotes consecutives ja és historia pel Barça Lassa B de bàsquet. En un partit construït des de la defensa, els joves del segon equip han assolit un important triomf de cara a classificació i a seguir en la línia demostrada en el partit que ha tingut lloc diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Bones sensacions

En els primers minuts del partit, els blaugranes aconseguien aturar les opcions ofensives dels de Palma. Però l’Iberostar poc a poc va anar agafant el ritme del partit i es situava un punt per sobre dels blaugranes (10-11) a manca de poc més de tres minuts per a la fi del primer quart. Fins a la fi del primer quart, domini visitant en el marcador fins que un triple de Velicka empatava a 16, instants abans de la fi del període.

La primera diferència l’assolien els blaugranes en l’inici del segon quart. Un contraatac finalitzat per Koon i una cistella de Gerun els deixava amb 23 a 16, en el minut 4, i amb temps morts dels visitants. Iberostar intentava retallar la diferència, els blaugranes es mantenien ferms i a manca d’un minut dominaven per 34 a 26 per finalitzar el quart amb un favorable 37 a 26.

La defensa guanya partits

Els joves de Julbe sortien en el tercer quart disposats decidir el partit. El treball defensiu no deixava a l’Iberostar anotar i els blaugranes eixamplaven la diferència fins el 47 a 28, a manca de 4 minuts i 27 segons per a la fi del tercer quart. Aquest treball defensiu deixava els de Palma amb 9 punts en el 3r quart i els blaugranes el tancaven amb un 50 a 35 favorable.

En el darrer quart els de Palma intentaven pujar la intensitat defensiva però els blaugranes tenien el ritme del partit controlat i a l’equador de l’últim període dominaven per 60 a 43.El partit ja no va tenir més història i els blaugranes van sumar el tercer triomf de la temporada.