Barça Lassa B – CB Prat (78-71): Triomf per continuar a la LEB Or

Els joves blaugrana aconsegueixen una victòria en la darrera jornada que els manté a la Segona Divisió del bàsquet estatal

Amb un equip jove, amb jugadors sorgits de les categories de formació blaugrana i superant moltes dificultats al llarg de la temporada, el Barça Lassa B ha demostrat el seu talent i el seu creixement durant el curs en vèncer el que ha estat segon classificat de la LEB Or, i s’ha emportat un triomf que li permet seguir a la Lliga.

Gran segon quart

El domini en el rebot ofensiu i el tir de tres punts donava el domini del partit al CB Prat (8-13) en els primers cinc minuts. Els blaugranes intentaven jugar un joc ràpid, i empataven a 16 amb un bàsquet de Figueras al minut 8 per finalitzar el quart amb un 18 a 20 favorable als pratencs.

Al segon quart un triple de Max Esteban donava el 30 a 25 al Barça Lassa B al minut 5 amb el consegüent temps mort d’Arturo Álvarez, entrenador del Prat. Els blaugranes obrien forat (35 a 25) al minut 7 amb bàsquet a cistella a passada de Sergi Martínez i arribaven al descans guanyant per 41 a 31.

Joves i sobradament preparats

Els barcelonistes aguantaven l’empenta visitant a l’inici del tercer quart, i amb un triple de Kurucs se situaven 52 a 41 al minut 25. El ritme era blaugrana, i els de Julbe es col·locaven amb la màxima diferencia fins al moment (57 -41) al minut 28 per finalitzar el quart amb un esperançador 60 a 46.

En els darrers deu minuts tots dos equips han sortit a lluitar pel triomf. El CB Prat baixava de la barrera psicològica dels 10 punts (67-58) a l’equador del quart, però els joves de Julbe mantenien la concentració i la consistència en el joc i entraven en els tres darrers minuts guanyant per 72 a 63.

La pressió defensiva visitant augmentava, i a Aleix Font no li tremolava el canell per anotar dos tirs lliures (74-66) a dos minuts i mig per a la fi del partit. A un minut i 40 segons per al final, una cistella de Kurucs mantenia el 10 punts (76-66). S’entrava al darrer minut guanyant de 7 punts (76-69) i amb la cinquena falta de Kurucs. El CB Prat anotava (76-71), però els culers mantenien la possessió. Font anotava dos tirs lliures definitius (78-71) a onze segons del final i certificava la salvació blaugrana.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – CB Prat (78-71)