Barça Lassa B - CB Clavijo: Derrota i average perdut (68-88)

La notícia positiva de la nit ha estat la reaparició de l’escorta manresà Marc Garcia després de superar una lesió a l’espatlla que l’ha mantingut 4 mesos allunyat de les pistes

Nova derrota contra el fins avui cuer de la categoria, el Clavijo, que compromet la situació del filial a la part baixa de la classificació de la LEB Or. El Barça, a més, ha perdut per una diferència superior als 8 punts i ha deixat escapar l’average contra un rival directe. Els blaugrana sumen ara nou victòries i se situen a la part baixa empatats precisament amb Clavijo, Iberostar Palma i Sammic Hosteleria.

El Clavijo ha dut la iniciativa en el tram inicial del partit, sobretot gràcies a la bona direcció de joc i l’encert anotador del base Phillip Tarik. Ja al primer quart ha reaparegut Marc Garcia a les files del Barça, sens dubte la millor notícia de la nit.

Un parcial de 0-8 a l’inici del segon quart ha permès al conjunt visitant distanciar-se al marcador i els de la Rioja han arribat a tenir una màxima diferència de +17 punts just abans del descans (28-45). Al final, dos tirs lliures convertits de Diagne han deixat la diferència a favor del Clavijo en +15 al final del segon quart (30-45). El pivot senegalès ha estat el més destacat del Barça en aquest primer període amb 8 punts i un 11 de valoració.

A l’inici del tercer quart, un parcial de 0-5 a favor del Clavijo ha fet més gran la ferida (30-50). El Barça ha tret l’orgull en aquest tram del partit i ha reaccionat gràcies a la rauxa de Pol Figueras i Aleix Font i, sobretot, l’encert dels interiors Vlady Gerun i Diagne, que han eixugat la diferència visitant a +13 (41-54). Però dos triples consecutius de Tre Coggins han deixat el marcador al final del tercer quart en un preocupant +18 a favor del Clavijo (47-65).

En l’últim quart, el Barça com a molt ha pogut reduir la diferència fins als +15 (58-73), però la reacció ha resultat insuficient i l’equip ha sumat una derrota que complica el futur del filial blaugrana a la LEB Or (68-88).