Barça Lassa B - Chocolates Trapa Palencia: Derrota en el tram final (71-74)

Els joves blaugranes no tenen sort a la part final d’un disputat partit

La situació del rival dels blaugranes era força enganyosa. Un equipo com Palència no havia assolit cap triomf encara tot i la qualitat del seu planter. Amb les absències dels companys que estaven amb el primer equip com García i Kurucs, els joves de Julbe van lluitar de valent sense la recompensa del triomf

La igualtat en el marcador prevalia al llarg del primer quart. La intensitat blaugrana plantava cara a la veterania visitant i el primer quart finalitzava amb 17 a 15 favorable el Barça Lassa B, després d’una cistella final del lituà Arnas Velicka.

El segon quart no començava gaire bé per als joves blaugranes. En quatre minuts de joc Palència marxava 19 a 25 en el marcador però una recuperació de pilota amb esmaixada de Dedovic, els aproximava en el marcador (26-29) a manca de 4’49” pel descans. La remuntada blaugrana arribava (34-33) després d’un bàsquet a cistella passada de Sergi Martínez a 47” del descans. Un descans al que s’arribava amb el mateix resultat.

En el tercer quart, la igualtat es mantenia sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb un empat a 44 a l’equador del període. L’augment de la intensitat ofensiva possibilitava els blaugranes assolir la major diferència fins el moment (55-49) a la fi del tercer quart.

Poc a poc Palència va anar retallant diferències i a manca de 6’44” aconseguia empatar a 58 punts amb el conseqüent temps mort d’Alfred Julbe. El Palència mostrava més encert ofensiu i entrava en els tres darrers minuts sis punts per sobre (59-65). A dos minuts de la fi del partit els blaugranes pressionaven tota la pista amb un 63-68 desfavorable.

A l’últim minut s’entrava  amb 68-72 per Palència i un triple d’Aleix Font, a 36 segons del final,  posava el 71-74 amb pilota per als visitants. A 10 segons pel final Otegui desaprofitava dos tirs lliures per Palència i el triple de Figueras no entrava en el darrer segon del partit.