Quesos Cerrato Palencia – FC Barcelona Lassa B: El filial dóna la campanada a Palència (67-69)

Quesos Cerrato Palencia – FC Barcelona Lassa B: El filial dóna la campanada a Palència (67-69)

Els de Julbe fan un parcial de 9-22 en el tercer període i capgiren un partit que s’havia complicat

El Barça Lassa B ha aconseguit aquest divendres, a Palència, un triomf de prestigi que l’acosta a la salvació (67-69). Els homes d’Alfred Julbe han sabut patir i han eixugat un dèficit d’onze punts al descans (42-31), que s’ha transformat en el 51-53 del final del tercer període gràcies a un parcial de 9-22. Des d’aleshores i fins al final del matx el filial ha anat per davant en el marcador i una cistella de Peno ha decidit el matx a favor dels catalans, que ja sumen 11 triomfs a la LEB Or.

Cal destacar la gran feina de Jordi Trias (14 punts i 10 rebots), Aleix Font (11 punts), Gerun (12) i també de Rodions Kurucs (11 punts i 6 rebots) i Stefan Peno (10 punts i 5 rebots), que van estar amb el primer equip a Istanbul i aquest divendres han fet un llarg viatge per poder estar amb els seus companys. Tampoc cal oblidar el treball de Diagne en l’aspecte defensiu, amb taps, rectificant tirs i sent un bastió defensiu per a l’equip.

Amb aquest triomf els homes de Julbe se situen amb 11 triomfs, dos més que el Calzados Robusta de Logronyo que ara marca el descens amb nou victòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut