Palma Air Europa – FC Barcelona Lassa B: Triomf de prestigi a Palma (63-86)

Palma Air Europa – FC Barcelona Lassa B: Triomf de prestigi a Palma (63-86)

Els de Julbe fan un partit sensacional i sumen la cinquena victòria de la temporada, la segona de manera consecutiva

El Barça Lassa B ha tornat a vèncer aquest cap de setmana, a Mallorca, per un clar 63-86. El filial ha fet un partit esplèndid, dominant de principi a fi, i ha sumat un triomf espectacular i de prestigi a la pista d’un Palma Air Europa que havia aconseguit cinc triomfs consecutius al seu pavelló.

L’escorta Dago Peña, amb 26 punts i 31 de valoració, ha estat el jugador més destacat d’un partit en què també ha sobresortit Volodymyr Gerun, amb 21 punts i 11 rebots. Els dos reforços del filial, doncs, han començat a rendir des del primer minut i estan ajudant un Barça Lassa B que després de vèncer a domicili ha de refermar el seu bon moment el cap de setmana vinent amb la visita a la Ciutat Esportiva de l’Araberri basc.

Cal destacar, a més, els 12 punts de Jordi Trias, els 11 de Rodions Kurucs i fer una menció especial a Aleix Font i Stefan Peno. El primer, que ha anotat un triple, va acompanyar el primer equip a la Copa del Rei de dimecres a dissabte, mentre que Peno ha arribat aquest diumenge amb l’expedició del Barça Lassa. Poca estona després, al migdia, agafava un vol per arribar a disputar el partit i, tot i no estar encertat en el tir (2 punts), el base serbi ha agafat 11 rebots i ha repartit 5 assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut