Melilla Baloncesto – FC Barcelona Lassa B: Triomf de mèrit a Melilla (64-80)

Els blaugranes, liderats per Font i Dedovic en l’anotació, aconsegueixen el primer triomf del curs en un partit molt complet

El Barça Lassa B ha sumat aquest dimarts, a Melilla, un triomf de prestigi (64-80). Ha estat la primera victòria de la temporada i els d’Alfred Julbe, que tenien quatre baixes de pes, s’han encomanat al talent i anotació de Font i Dedovic, al treball sempre efectiu de Trias, i també a la direcció amb anotació del júnior Velicka, que no ha complert els 17 anys.

El triomf ha estat treballat des del primer període (14-17), s’ha començat a forjar en el descans (30-37) i s’ha començat a tancar en el tercer quart amb el 48-64. En l’últim període el filial ha sabut patir i s’ha acabat imposant gràcies a l’encert i tranquil·litat (64-80).

Els destacats

El quart partit del curs ha estat el millor partit per a molts homes. Aleix Font, amb 24 punts, ha liderat l’equip en anotació, mentre que Nedim Dedovic, amb 18 punts i quatre triples, ha estat letal també des de l’exterior. Menció especial per a Jordi Trias (6 punts, 14 rebots i 5 assistències) i també per al jove Velicka (13 punts) i Wesley Sena (9 punts i 5 rebots).

Els 80 punts han estat la millor anotació de la temporada, fins ara, per a l’equip d’Alfred Julbe, que ha començat el partit amb una defensa en zona que no ha pogut ser ataca per un Melilla que s’ha vist superat.

El pròxim partit del Barça B serà aquest diumenge 23, a les 19 hores, contra el Leyma Corunya a la Ciutat Esportiva.