Marin Peixegalego – FC Barcelona Lassa B: Victòria positiva a Pontevedra (67-79)

Els de Julbe han aconseguit un important triomf que els permet escalar posicions a la classificació i treure’s el mal regust de l’última derrota a casa

Després de la derrota del cap de setmana passat a casa, el FC Barcelona Lassa B va aconseguir un bon resultat (67-79) davant del Marin Peixegalego. Els de Julbe no van voler sorpreses d’última hora i ja des del primer quart van sortir amb una intensitat alta. Durant el primer període el filial del Barça es va adjudicar un contundent parcial de 14-27. Aleix Font va ser un dels jugadors més destacats, amb una anotació de 22 punts. Jordi Trias també va fer un partit molt complet, amb 12 punts i amb unes bones estadístiques sota la cistella. La insistència va persistir durant el segon quart i això va fer que l’equip de Julbe arribés al descans amb certa distància al marcador.

Durant els dos darrers quarts els locals van posar una marxa més i van fer suar de valent els jugadors blaugrana. Tot i aquest alt ritme que va imposar el Marin Peixegalego, el Barça no va deixar sorprendre’s i va ser consistent durat tot el matx. Aquesta victòria permet als nois de Julbe escalar posicions a la classificació i oblidar el mal resultat de l’última jornada a la Ciutat Esportiva.