Magia Osca - FC Barcelona Lassa B: Derrota cruel a l’últim segon (73-71)

Els de Julbe, després de fer un bon partit, han perdut després d’una última jugada que hauria pogut caure cap a totes dues bandes

El Barça B ha perdut davant del Magia Osca (73-71) un enfrontament que ha dominat gairebé tota l’estona, amb diferències de més 17 punts. En un últim quart molt disputat, una jugada en què els locals han aconseguit tres rebots en atacs consecutius ha condemnat el Barça B a una derrota molt ajustada a l’últim segon.

El Barça Lassa B ha tingut un inici intens. Els blaugranes han sortit a totes i han obtingut unes bones estadístiques d’atac: a falta de dos minuts per acabar el primer quart, els de Julbe havien aconseguit 19 punts i els locals només 4. Sota cistella Diagne controlava els rebots i anotava punts importants per al seu equip. La insistència blaugrana continuava i el Barça B no es relaxava per seguir amb la bona dinàmica de partit. Al final del primer quart el resultat era de 6-21.

A l’inici del segon temps els de Julbe continuaven amb una bona intensitat defensiva i impossibilitaven que el rival s’apropés al marcador. Els 17 punts eren una important càrrega psicològica per al Magia Osca i a l’equip local li costava refer-se d’aquesta diferència. A poc a poc tots dos equips s’han acomodat a la pista i a sobre del parquet es veia un partit espès amb dos conjunts erràtics i indecisos. Tot i això, el Barça B continuava manant al marcador, amb una diferència de més 14.

El nois de Julbe no abaixaven els braços i lluitaven fins al final per no perdre el matx. Un triple i una jugada desafortunada, amb un dos més un per part dels locals, feien que es reduís la diferència a l’electrònic.  A conseqüència d’aquestes dues jugades aïllades, el tècnic blaugrana s’ha vist obligat a parar el duel i per aturar el ritme alt del Magia Osca. Els locals s’havien col·locat a només vuit punts dels culers i havien canviat totalment la dinàmica del partit. I és que el Magia Osca s’havia posat només quatre punts per sota. Pol Figueras i Diagne exercien de líders de l’equip i agafaven el timó en aquests moments tan complicats. Tot i això, el Barça dominava el marcador i el resultat a la mitja part era de 31-37.

El tercer quart ha estat igualat i els locals es posaven a només tres punts dels culers, però els de Julbe no han abaixat els braços en cap moment i han trencat el parcial de 6-0 amb una bona jugada de Sena. Jordi Trias, amb quatre punts seguits, ha tirat d’experiència i mantenia el Barça B per davant del marcador.

Un últim quart molt igualat i disputat ha fet que s’arribés als minuts finals amb tot obert. Els dos equips anotaven les seves jugades fins que els locals han tingut l’última possessió per endur-se el partit. Després de tres rebots ofensius consecutius del Magia Osca, els locals han aconseguit anotar i endur-se el duel a l’últim sospir. Els de Julbe, tot i la derrota, han disputat un matx intens i han fet un gran esforç, tant en defensa com en atac.