Jordi Trias: experiència per al Barça Lassa B

Jordi Trias: experiència per al Barça Lassa B

L’aler pivot gironí, de 35 anys i 2,08, jugarà al filial blaugrana el curs 2016/17

L’aler pivot gironí Jordi Trias torna al Barça de bàsquet. L’exblaugrana, de 35 anys, jugarà al Barça Lassa B d’Alfred Julbe i serà el jugador que aportarà experiència i veterania a una plantilla de joves talents que lluitaran una temporada més a la LEB Or, la segona categoria del bàsquet espanyol.

Sis anys de blaugrana

Format a l’Adepaf Figueres, Jordi Trias va debutar a la Lliga ACB amb el CB Girona l’any 2002. Després de dues temporades el FC Barcelona va obtenir els seus serveis, i Trias hi va jugar un total de sis temporades, des del curs 2004/05 fins a la temporada 2009/10, any en què el bàsquet blaugrana va guanyar l’Eurolliga a París. En la seva etapa com a blaugrana va aconseguir, a més, dues Copes del Rei, dues Supercopes ACB i una Lliga ACB. Cal destacar que a la Copa del Rei de Màlaga 2007 va ser escollit MVP de la competició.

Posteriorment, Trias va jugar al Joventut de Badalona (2010-13), el MoraBanc Andorra (2013-15, un any a la LEB Or i un altre a la Lliga Endesa), i l’última temporada, el curs 2015/16, ha jugat al València Basket.

Experiència per als joves

I és que la plantilla del Barça Lassa B serà la més jove de la categoria per segona temporada consecutiva. Amb jugadors entre els 18 i els 20 anys, Jordi Trias aportarà l’experiència necessària i també veterania a un grup de joves que vol fer un gran paper a la LEB Or. Cal destacar que Trias, el curs 2013/14, amb l’Andorra a la LEB Or, va ser cabdal en l’ascens amb una mitjana de 14 punts i 9 rebots per partit que el va portar a ser l’MVP de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut