FC Barcelona Lassa B - Palma Air Europa: Reacció sense recompensa (69-77)

El filial ha fet un partit seriós i ha estat a punt de remuntar, però finalment ha acabat caient davant el Palma

El Barça B, tot i fer un gran esforç per guanyar, va perdre per 69-77 davant del Palma. El filial va anar entrant en el partit després de rebre un parcial inicial de 0-8. Els de Julbe a poc a poc van reaccionar i van tenir ofici per igualar els bons primers minuts del Palma. A mesura que avançava el partit van aparèixer jugadors com Aleix Font i Sena, que van donar un aire de tranquil·litat a l’equip, i es va arribar al final del primer quart amb un 21-25.

El Palma continuava amb un ritme alt de partit, i això feia que els blaugranes anessin sempre a remolc al marcador. Tot i les dificultats de l’equip rival, els culers no van abaixar els braços i continuaven lluitant davant d’un Palma que tenia un encert de triples molt alt. La màgia d’aquest segon temps la va posar Figueras amb deu punts abans d’arribar al descans.

El tercer quart va ser diferent. Els de Julbe van passar del 36-49 al 54-57. Les bones convencions col·lectives, la seguretat de Trias en el tir, juntament amb les aportacions de Sena i una bona defensa, van fer que el filial posés la por al cos a l’equip rival i s’apropés al marcador. L’esforç va quedar-se sense premi ja que la gran intensitat dels blaugranes durant tot al partit va passar factura i l’equip visitant van endur-se un parcial, al minut 34, de 4-12. Tot i la derrota final (69-77), el Barça va deixar bones sensacions, esforç i lluita persistent durant tot el matx. El Barça B té un balanç de dos triomfs i cinc derrotes, després de set jornades.