FC Barcelona Lassa B – Osca: Arriba la quarta victòria consecutiva (97-84)

FC Barcelona Lassa B – Osca: Arriba la quarta victòria consecutiva (97-84)

Els homes d’Alfred Julbe, guiats per un Peno estel·lar, aconsegueixen una victòria vital davant un rival directe

El Barça Lassa B allarga el moment més dolç de la temporada. Els blaugranes han superat l’Osca, rival directe, en el partit corresponent a la 26a jornada de LEB Or (97-84). Amb un Peno incommensurable (22 punts), acompanyat per un Peña endollat (32 valoració), els jugadors culers confirmen l’estat de forma sublim i aconsegueixen la setena victòria de la temporada. L’Osca arribava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb una ratxa de dues victòries consecutives, però els homes de Julbe, conscients de la importància del matx, no han fallat en una cita decisiva.

Els visitants han dificultat la circulació de pilota i han castigat els errors llançant contraatacs que els han permès situar-se per davant al marcador. El Barça Lassa B ha anat a remolc al marcador, però Aleix Font ha convertit un triple i Kurucs ha assistit Diagné per desencallar l’inici del partit (11-12,min 5). La defensa aragonesa ha estat molt incisiva i ha dificultat la fluïdesa ofensiva blaugrana. Gerun ha anotat una entrada per posar per davant els culers (17-16, min 8). Posteriorment, la connexió Sada-Trias ha elaborat un exquisit alley-oop per aconseguir un parcial de 8-0 (34-28, min 15).

Allau ofensiu culer

Les envestides visitants des del perímetre han estat contrarestades pels dos triples de Font, un de Peno i un de Peña aturant-se en contraatac, que han donat vida a l’atac culer (40-30, min 16). El coixí de 10 punts ha marcat un abans i un després. El Barça ha pogut mantenir l’avantatge gràcies a la intensitat defensiva i la solidaritat en atac (49-39, min 20). Així s’ha arribat al màxim avantatge culer amb un triple de Stefan Peno i una assistència màgica de Peña per Trias (68-49, min 27).

Tot i que els visitants s’han acostat al marcador, quatre punts consecutius de Peña –inclòs un 2+1– han donat tranquil·litat (80-69, min 35). El darrer quart ha estat un exemple de com gestionar el marcador; tot i la joventut, la plantilla ha actuat amb maduresa sense prendre excessius riscos.

La batuta de Peno

El base serbi ha guiat un cop més la victòria blaugrana. Sublim en la lectura dels bloquejos, Peno ha penetrat, assistit i anotat. El talent blaugrana s’ha inventat un coast to coast amb un canvi de ritme imparable per mantenir la barrera psicològica dels deu punts al final del segon quart i ha deixat pinzellades de qualitat. En definitiva, una obra d’art més a la col·lecció. Per altra banda, Jordi Trias ha imposat la seva llei a la pintura –9 rebots i 7 assistències. La nota positiva ha estat l’aportació de Sergi Martínez, jugador del planter.

Amb aquest triomf, el Barça supera el conjunt aragonès a la classificació amb el basket-average a favor. La propera jornada visitarà la pista de l’Ourense.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut