FC Barcelona Lassa B – Marin Peixegalego: Victòria clau davant un rival directe (92-74)

Els homes d’Alfred Julbe aconsegueixen una clara victòria en el debut somiat de Peña, que ha acabat amb 29 punts de valoració

El Barça Lassa B suma la quarta victòria de la temporada en el partit corresponent a la 23a jornada de la Leb Or. Els aficionats culers han pogut gaudir dels primers minuts de Dagoberto Peña amb la samarreta blaugrana, i l’aler dominicà ha mostrat el seu potencial ofensiu amb 27 punts (6 triples), 32 de valoració i un canvi de ritme imparable. A més, l’equip català ha comptat de nou amb la presència de Victor Sada, que tornava a les pistes després de patir una lesió de llarga durada.

Els homes d’Alfred Julbe han aconseguit una circulació de pilota fluida gràcies a la qual han creat molts problemes a la defensa rival. D’aquesta manera, al minut 14 els catalans han pogut gaudir del primer avantatge important (34-21). El tècnic blaugrana ha convertit la defensa en el pilar fonamental per guanyar el partit. La pressió en tota la pista i la solidaritat defensiva han permès iniciar el tercer quart aconseguint una renda de 15 punts (54-39).

Stefan Peno (13 punts) i Dagoberto Peña s’han erigit en els dos principals referents blaugrana a la pista. Incisius en defensa i encertats en atac, han estat els principals botxins del conjunt gallec.

Amb aquesta victòria (92-74), el conjunt català dóna arguments de pes per posar les coses difícils a qualsevol rival i, de pas, retalla una victòria al Magia Huesca, equip que es troba per damunt dels catalans. La següent jornada enfrontarà el filial blaugrana amb el Palma Air Europa (desè classificat) al poliesportiu de Son Moix.