FC Barcelona Lassa B – Araberri: Tercer triomf consecutiu del filial (78-70)

FC Barcelona Lassa B – Araberri: Tercer triomf consecutiu del filial (78-70)

Peno, amb 20 punts i 5 triples, lidera un Barça B en el qual Peña apareix en els moments decisius del partit (21 punts)

El Barça Lassa B va sumar aquest diumenge, contra el Sáenz-Horeca Araberri la sisena victòria de la temporada, la tercera de forma consecutiva (78-70). Aquest triomf suposa que els de Julbe abandonin l’últim lloc de la taula i se situïn a un partit del Magia Osca, el pròxim rival dels catalans a la Ciutat Esportiva. El matx, que va tenir un ritme anotador que va anar de més a menys, va tenir en el blaugrana Peno el seu millor home: 20 punts amb 5 triples i 25 de valoració.

No va ser un partit fàcil per al filial blaugrana, que va veure com el seu rival plantejava una zona durant tot el matx i va haver d’estar encertat des de l’exterior per endur-se el triomf. Aleix Font va ser el jugador més destacat del primer quart, amb tres triples, mentre que després Peno i Peña van agafar el relleu anotador. Els 13 triples anotats pel Barça Lassa B en el partit igualen la millor xifra del curs fins ara, que també van ser 13 a la pista del Marín en la primera volta de la competició.

Cal destacar, a més, la bona feina sota els cèrcols de Jordi Trias (8 punt, 11 rebots i 5 assistències), així com la defensa de Sada sobre el visitant Hearst en diferents moments del partit i l’esperit de Diagne i Gerun sota els cèrcols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut