El Barça Lassa B ja treballa a la Ciutat Esportiva

El Barça Lassa B ja treballa a la Ciutat Esportiva

El filial i el Júnior ja han començat a preparar el nou curs a la Ciutat Esportiva

El Barça Lassa B, el filial del bàsquet blaugrana, ja ha començat la pretemporada. El segon equip i el Júnior, que va ser campió d’Europa el curs passat, ja treballen a la Ciutat Esportiva per encarar amb plenes garanties la temporada 2016/17. L’entrenador serà, per segona temporada consecutiva, Alfred Julbe, que estarà rodejat per Óscar Orellana, Jaume Comas i Jaka Lakovic en la tasca de dirigir els dos equips de manera simultània.

El filial, que seguirà competint a la LEB Or, ha començat la pretemporada amb els jugadors següents: Stefan Peno, Pol Figueras, Aleix Font, Màxim Esteban, Nedim Dedovic, Rodions Kurucs, Álex Mazaira, Atoumane Diagne i Wesley Sena, l’única incorporació del filial fins ara. Sena és un pivot de 2,10 i 20 anys que prové del Baurú del Brasil.

Pel que fa al Júnior, l’equip que ha començat la pretemporada està format per Raimon Carrasco, Héctor Aza, David Font, Miquel Puig, Álex Esteban, Arnas Velicka, Sergi Martínez i Andrija Marjanovic. Els jugadors Luka Samanic, Nikola Zizic i Omar Dieng s’hi incorporaran més tard a causa de la disputa del campionat d’Europa Sub-16.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut