FC Barcelona Lassa B – TAU Castelló: Segueixen sense trencar la mala ratxa (68-81)

Els blaugranes no poden amb l’equip castellonenc, que s’ha fet amb el control del partit en el primer quart

El Barça Lassa B ha caigut aquest dimarts a la Ciutat Esportiva contra un bon TAU Castelló, que s’ha fet amb el partit en el primer quart (68-81). L’actitud del filial ha estat bona, però les coses no han acabat de sortir bé per a l’actual cuer de la competició, que vol trencar d’una vegada per totes la mala ratxa de derrotes.

L’inici de partit ha estat bo per als de Julbe, que amb un parcial de 6-0 han entrat de forma seriosa al partit. Els castellonencs, però, no s’han espantat i un parcial de 0-7 els ha situat per davant en el marcador, fet que ha estat així fins al final del primer període (17-23) que s’ha tancat amb un triple de Peno.

En el segon quart les forces han semblat anivellar-se per moments amb el 30-36, gràcies a uns bons minuts d’Esteban, però de nou el TAU Castelló ha trobat espais en la zona i ha marxat per deu punts (30-41). El filial ha volgut fer-se fort en defensa, però necessitava encadenar diferents jugades per creure-s’ho. Al descans, 36-44 amb dos tirs lliures de Kurucs.

Voler i no poder

En la represa el Barça B s’ha situat a cinc punts amb diverses bones accions de Peno (43-48), però un parcial de 2-13 ha desfet les il·lusions barcelonistes, que s’han vist setze punts per sota, 45-61, al minut 26 de partit. Els de Julbe, com no podia ser d’una altra manera, no han deixat d’intentar-ho, no han parat de lluitar, tot i saber que la remuntada era gairebé una utopia. Al final del tercer quart s’ha arribat amb 46-63 en el marcador.

En els últims deu minuts de partit, amb el matx de cara per al TAU Castelló, el Barça Lassa B ha seguit donant la cara, per acabar guanyant el quart i finalitzar amb bones sensacions tot i la derrota, i ha seguit lluitant tot i el marcador final de 68-81.