FC Barcelona Lassa - Cáceres: Triomf per tornar a posicions de play-off (75-69)

Els blaugranes superen l’equip extremeny i s’asseguren, també, l’'average' particular El matx ha començat a decidir-se amb el 45-28 del descans i els de Julbe han sabut mantenir la gran renda

El Barça Lassa B ha superat aquest divendres, a la Ciutat Esportiva, el Cáceres Patrimonio de la Humanidad per 75-69 i ha aconseguit d’aquesta manera l’onzena victòria de temporada. Aquest triomf permet que els de Julbe se situïn de nou en posicions de play-off i, a més, s’asseguren el basket-average amb el conjunt extremeny en cas d’empat a triomfs al final de la Lliga Regular.

Molt superiors

Tot i que als primers minuts va regnar la igualtat, el Barça Lassa ha sabut aprofitar la poca rotació dels extremenys. Del 18-13 s’ha passat al 45-28 amb el qual s’ha arribat al descans. El joc dels blaugranes ha tingut minuts de molts quirats i amb diversos jugadors aportant tant en atac com en defensa.

Màxima i parcial visitant

Al tercer quart el partit s’ha mogut en la igualtat, amb el Càceres reaccionant, però al minut 35 tot estava decidit amb el 73-49. El gran avantatge blaugrana ha suposat que el filial afluixés un pèl les seves prestacions, i això ha servit perquè els de Ñete Bohígas fessin un parcial de 0-20 per situar-se 73-69 a falta de vuit segons per acabar el partit. El 75-69 final no reflecteix la gran diferència que s’ha vist sobre el parquet i deixa els de Julbe en posicions de play-off.