FC Barcelona Lassa B – Planasa Navarra: Decideixen en el tercer quart (71-64)

Els d’Alfred Julbe anoten 28 punts en un gran tercer quart i sumen el setè triomf de la temporada a la LEB Or Amb quatre jugadors per sobre dels deu punts els catalans han superat un Navarra que ha plantat cara durant tot el partit

El Barça Lassa B ha sumat aquest diumenge a la Ciutat Esportiva contra el Planasa Navarra la setena victòria de la temporada (71-64). El filial blaugrana ha realitzat una gran segona part que ha servit per capgirar un partit que s’havia complicat en el primer temps. La bona feina de Papa Mbaye (13p i 11r) i Emir Sulejmanovic sota els cèrcols (14+10) s’ha vist completada per l’encert exterior de Marc Garcia (13) i Dedovic (13+5), que ha completat el seu millor partit del curs.

Poc encert inicial

Tot i la bona sortida del filial en el partit, amb el 6-2 inicial, els homes d’Alfred Julbe no s’han sentit còmodes en cap moment. Sempre han estat en el partit, però un parcial de 0-9 de l’equip de Pamplona ha situat el 6-11 que ha trencat una cistella de Vilà. El 12-18 del primer període feia preveure que no seria un partit fàcil.

L’empenta de Marc Garcia i Mbaye i la lluita de Sulejmanovic ha canviat per moments el signe del partit amb el 26-24, però els de Sergio Lamúa, amb Ivan Garcia i Oliver Arteaga des de fora i per dins, han tornat a capgirar el matx fins al 26-29 que reflectia l’electrònic. Els blaugranes, poc encertats des de l’exterior, han pagat l’1/11 en triples dels primers vint minuts.

Gran arrencada i solvència final

En el segon acte el matx ha canviat per complet. S’ha passat dels errors i la poca precisió a l’encert des del triple. Peno i Marc Garcia han anotat vuit punts en un minut i els blaugranes han situat el 48-42 amb un triple de Dedovic, que ha completat el seu millor partit de la temporada amb 13 punts. Amb 54-45 s’ha tancat un període on els de Julbe han trencat el partit amb 28 punts, més que en tot el primer temps.

En els últims deu minuts el Barça B ha controlat el joc. S0ha fet seu el ritme i no ha patit en excés, ja que ha arribat a dominar de setze punts, 65-49, al minut 34. Tot i així els visitants han tret l’orgull i a poc a poc han anat retallant les diferències, tot i que era tard. El 71-64 final deixa els blaugranes en una situació immillorables amb 7 triomfs i tan sols dues derrotes en nou partits disputats.