FC Barcelona Lassa B – Leyma Basquet Corunya: Paguen el desencert de l’últim quart (76-88)

FC Barcelona Lassa B – Leyma Basquet Corunya: Paguen el desencert de l’últim quart (76-88)

Els blaugranes, amb la baixa de Sulejmanovic per un esquinç, perden la batalla del rebot i cauen a la Ciutat Esportiva El matx ha estat igualat fins als últims cinc minuts, en què els visitants han fet un parcial de 2-14 i s’han emportat la victòria

El Barça Lassa B ha caigut aquest dimecres a la Ciutat Esportiva per 76-88 contra el Leyma Corunya en un matx que s’ha decidit en el tram final. Els d’Alfred Julbe han fet un gran tercer quart, però en els minuts decisius no han trobat l’encert necessari per emportar-se el partit. Els blaugranes ho han intentat fins al final i la bona actuació d’Mbaye (16 punts, 11 rebots i 32 de valoració) no ha estat suficient per vèncer.

Molta igualtat inicial

En el primer temps tots dos equips han tingut grans moments de joc. El Barça Lassa B ha començat manant amb un 9-0 inicial comandat pel gran joc d’equip, però a poc a poc l’equip de Corunya ha capgirat el marcador amb el 13-13 del minut 8 i el 17-20 al final del primer quart. El seu aler-pivot, Beka Burjanadze, ha començat a fer mal a la zona juntament amb Olmos i han donat la volta al partit.

En el segon quart els de Tito Díaz semblava que marxaven amb el 17-24, però un bon parcial de 10-0 liderat per Barton -16 punts al descans- ha equilibrat la balança amb el 27-24. Des d’aleshores i fins a un minut per arribar al descans el Barça B ha liderat el marcador amb un gran Mbaye, actiu a tots dos costats de la pista, i els detalls de Garcia (36-32). Però de nou el Leyma Basquet s’ha encomanat a Burjanadze per marxar al descans tres a sota, 37-40.

Mazaira i recital de punts

En la represa el filial i el Corunya han sortit amb el canell molt afinat. I és que entre tots dos han fet 57 punts en el període (29-28) i per sobre de tots ells ha destacat Álex Mazaira. L’aler pivot gallec ha anotat 14 punts, amb quatre triples inclosos, en un autèntic recital des de l’exterior. El fet que els gallecs també anotessin no ha permès els de Julbe marxar en el marcador (56-56). Un contraatac liderat per Peno i culminat pel júnior Sergi Martínez ha situat el 60-56, però de nou els visitants han reaccionat amb un parcial de 6-12 que ha tancat el quart amb 66-68 per als visitants.

Falta d’encert final

En l’últim període el Barça B ha trobat a faltar l’encert que l’havia ajudat en el tercer període. Les defenses han estat més dures i l’encert visitant en els moments claus, amb rebots ofensius importants, ha decantat la balança. Del 74-74 s’ha passat al 76-85 dels últims dos minuts i tot i intentar-ho fins al final no ha estat possible i el matx ha acabat amb un avantatge gallec que no ha estat realment el que s’ha vist sobre la pista (76-88).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut