FC Barcelona Lassa B – Club Melilla Baloncesto: Sense opció contra el segon classificat (73-85)

Els de la Ciutat Autònoma imposen el seu físic en un matx que s’ha trencat en el segon període amb un parcial de 16-28 Ramon Vilà, amb 16 punts i 23 de valoració, el millor d’un filial que no ha pogut comptar amb Mbaye, baixa per molèsties en el genoll

El Barça Lassa B no ha pogut superar aquest dissabte a la Ciutat Esportiva el Club Melilla Baloncesto, segon classificat de la categoria, en un matx que ha acabat amb 73-85 a l’electrònic. En el primer període el matx s’ha mogut en la igualtat, però en el segon quart tot ha canviat amb un parcial important dels visitants que ha enviat el partit al descans amb 31-46. En la represa els de Julbe no li han perdut mai la cara al partit, però la renda era massa important per poder remuntar.

Segon quart erràtic

I és que el matx ha començat de forma igualada amb el 15-18, però un cop l’equip de la Ciutat Autònoma ha entrat en el partit i s’ha sentit còmode ha agafat una diferència superior als deu punts (15-31) que s’ha mantingut durant gran part del partit. Marc Garcia i Ramon Vilà han anotat per mantenir els blaugranes sempre en el partit, però el 31-46 del descans deixava el partit molt complicat.

Encert exterior visitant

En el tercer període el Barça B ha arribat a perdre de vint punts (31-53), però també és cert que ha aconseguit encadenar bons minuts de joc fins al 47-61 del minut 26. Tot i així al minut 30 els visitants, liderats per Hernández Sonseca i l’encert dels exteriors, manava per 54-68. I en l’últim període, amb tot decidit, ha arrencat amb diversos triples del Melilla que han situat el 58-80 en un tres i no res. El filial, liderat per Figueras des de la direcció, s’ha fet fort i ha aconseguit no perdre la cara. En el tram final l’avantatge visitant s’ha reduït fins al 73-85 final.