FC Barcelona B - Cocinas.com: L’encert exterior els condemna (85-91)

FC Barcelona B - Cocinas.com: L’encert exterior els condemna (85-91)

El filial blaugrana cau a la Ciutat Esportiva en un partit que s’ha començat a decidir al segon període Marc Garcia, amb 23 punts, ha estat el jugador més destacat d’un Barça B que no ha evitat l’encert exterior visitant

El Barça B de bàsquet ha caigut aquest divendres a la Ciutat Esportiva per 85-91 contra el Cocinas.com de Logronyo. Els blaugranes han estat encertats en els primers quinze minuts, però després han patit l’encert de l’equip visitant, que un cop s’ha situat per davant en el marcador s’ha mostrat molt sòlid. Al tram final el filial s’ha situat a dos punts, però no ha pogut completar la remuntada. Amb aquesta derrota els de Julbe tenen un balanç de 10-10 i se situen a la zona mitjana de la taula.

Bons primers minuts

L’inici de partit s’ha basat en l’encert dels dos equips, que als primers minuts s’han encomanat a Marc Garcia i Sulejmanovic per començar a funcionar. Els blaugranes, amb un bon encert exterior, han vist com els exteriors Carlsson i Ott també arribaven a cistella amb facilitat, i el marcador ha estat molt igualat amb el 22-22 amb el qual s’han tancat els primers deu minuts de partit, amb nou triples entre els dos equips.

Mal final de segon quart

Als primers compassos del segon període dues cistelles d’Mbaye i Moix donaven avantatge blaugrana (26-25), però tot ha canviat com un mitjó. I és que a poc a poc l’equip de La Rioja ha controlat el partit, ha provocat pèrdues en zones de confort blaugrana i això ha suposat que els visitants agafessin una renda de sis punts (28-33) gràcies als punts de Ruiz de Galarreta. L’avantatge ha arribat fins als deu punts (30-40), i Marc Garcia, amb un 2+1, ha aturat per un moment la sagnia. Els de Julbe han pogut reduir les diferències, però els visitants no s’han aturat i han marxat nou per sobre al descans: 35-44.

Diferència visitant

A la represa l’equip d’Antonio Pérez ha seguit manant en el marcador tot i l’arrencada inicial amb geni dels de Julbe (39-44). L’equip de Logronyo responia a cada cistella catalana, i en un tres i no res els visitants han marxat de catorze punts, 43-57, amb les cistelles d’Ott, Carlson i Bravo. El filial del Barça ha reaccionat amb cinc punts seguits de Marc Garcia, que s’enfilava a la vintena, però no era suficient per aturar el Cocinas.com (48-57, min 27). Al final del minut 30 el marcador reflectia un clar 55-66.

Intent de remuntada

A l’últim període el Barça B ha intentat la remuntada. Ha fet un parcial de 15-9 en tres minuts i s’ha situat a cinc punts (70-75, min 35) encara amb un món per endavant. Un triple de Suljemanovic ha igualat encara més el matx, però un parcial de 0-7 ha donat aire als visitants, que han tornat a marxar de nou (73-82, min 37). La derrota era un fet i els de Julbe, tot i així, han pogut mantenir l’average amb l’equip de La Rioja (85-91).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut