El Barça Lassa B de bàsquet venç a Osca i suma el segon triomf del curs (79-86)

El Barça Lassa B de bàsquet venç a Osca i suma el segon triomf del curs (79-86)

Els homes d’Alfred Julbe es fan forts a Osca al darrer quart (22-31) i assoleixen el segon triomf del curs per 79-86 Sulejmanovic (19), Papa Mbaye (17) i Lakovic (15), els màxims anotadors d’un equip en què cinc jugadors han fet 10 punts o més

El Barça Lassa B de bàsquet va sumar aquest divendres a la pista del Peñas Osca la segona victòria de la temporada, la segona a domicili. Els homes d’Alfred Julbe van fer un primer i un últim quart gairebé perfectes i van assegurar el triomf als últims minuts de partit. El gran paper del joc interior liderat per Mbaye (17 punts i 5 rebots) i Emir Sulejmanovic (19 punts i 7 rebots) va ser clau per traçar un triomf realment important i en una pista molt complicada.

En el joc exterior també van destacar diferents homes, com Jaka Lakovic (15 punts), Marc Garcia (14) i Stefan Peno (10). A més, Lubos Barton va afegir 5 punts i 8 rebots i va ser important tant per fora com per dins. El matx va ser molt igualat en tot moment, tot i que el filial va ser superior al primer quart (21-28). Al segon període l’Osca de Quim Costa va estar liderat per Bordignon, però al tercer el Barça va tornar a reaccionar. A l’últim quart una gran actuació coral va ser determinant per al 22-31 dels últims deu minuts, que van significar el 79-86 final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut