Cocinas.com – FC Barcelona Lassa B: Es fan forts a domicili (79-89)

Els homes d’Alfred Julbe guanyen a la pista del Cocinas.com de Logronyo i sumen la quarta victòria en cinc partits aquest curs Els 17 punts i 16 rebots de Sulejmanovic, així com Marc Garcia (16), Lakovic (14), Mazaira (13) i Barton (12), claus en el matx

El Barça Lassa B continua creixent dia rere dia. El filial del Barça va superar aquest divendres el Cocinas.com de Logronyo per 79-89 en un partit que es va decidir als últims minuts. Va ser un matx en què els catalans no van deixar de creure, ja que al primer quart perdien per vuit punts, però al segon període un parcial de 13-24 que va completar uns grans minuts va portar els de Julbe sis punts per sobre al descans (38-44).

A la represa els de La Rioja van capgirar de nou el marcador (52-51), però els blaugranes van saber aguantar amb el 57-60 del minut 30. I també van respondre als minuts finals de geni dels locals, que, tot i remuntar (71-67), no van poder superar un Barça Lassa B realment efectiu i sencer al tram final gràcies a l’aportació, sobretot, dels jugadors més joves (79-89), fet que permet al Barça B liderar la LEB Or amb un rècord de 4-1.

Un dels grans protagonistes del partit va ser Emir Sulejmanovic, amb 17 punts i 16 rebots, però cal fer una menció especial a Álex Mazaira. L’aler pivot gallec, de 18 anys, va anotar els seus 13 punts a la segona part, deu dels quals van ser a l’últim quart. Així, va ser cabdal al tram final del partit juntament amb Marc Garcia, molt efectiu des del tir lliure. Lakovic i Barton, en el seu paper de jugadors experimentats, van complir amb escreix la seva tasca amb 14 punts i 11 assistències de l’eslovè i 12 punts i 7 rebots del txec.

El pròxim partit del Barça Lassa B serà el divendres 6 de novembre a les 21 hores contra l’Oviedo Baloncesto a la Ciutat Esportiva.