Amics Castelló – FC Barcelona: Derrota clara a Castelló (92-76)

Els blaugranes cauen de forma contundent en un partit que s’ha trencat a favor dels locals en el tercer quart Fins al descans els de Julbe dominaven el partit (37-40) però en la segona part el Castelló ha estat superior

El Barça B de bàsquet ha caigut de forma clara aquest divendres a la pista de l’Amics Castelló per 92-76 en un matx que s’ha trencat en el tercer període. Del 37-40 del descans s’ha passat al 63-53 del minut 30. En el tram final del partit el filial ho ha intentat però l’encert ha caigut de la part local i la diferència final ha estat de setze punts, 92-76. Amb aquesta desfeta els catalans es queden amb un balanç de 8-9.

Alternatives inicials

En els primers vint minuts el partit ha estat molt vistós. Els locals han començat manant, però el Barça B de Julbe sempre ha estat atent, tot i que al final del primer període els castellonencs manaven per tres punts, 17-14. Un triple de Lakovic, diverses accions de Sulejmanovic i un gran segon quart de Dedovic han capgirat el matx (17-23), tot i que els locals, liderats per Joan Faner, han fet un parcial de 12-2 per tornar a manar per quatre, 29-25.

Tot i així el filial blaugrana no s’ha arronsat i de nou Emir i Dedovic han empatat el matx a 33 punts i en aquell moment, a tres minuts per al descans, el Barça B s’ha sentit còmode. Un triple de Barton després d’una gran assistència de Peno i una safata del mateix base serbi han deixat avantatge blaugrana al descans (37-40).

Mala segona part

Els bons minuts de bàsquet del Barça B han estat menys en la segona part i l’Amics Castelló ha estat superior. S’ha situat per davant en el marcador, han fet un gran parcial de 26-13 i no han deixat escapar l’avantatge fins al final (63-53). Els 19 punts de Marc Garcia i els 17 de Nedim Dedovic, que ha completat el seu millor partit del curs, han estat insuficients per al filial, que en l’últim quart ho ha intentat tot per tornar al partit però ha vist que el triomf local era inevitable amb el 92-76.