Actel Força Lleida - FC Barcelona Lassa B: Fi d'una ratxa històrica (77-71)

Els d'Alfred Julbe cauen davant el Lleida i sumen la seva primera derrota a domicili del curs Malgrat l'ensopegada, el filial signa el millor arrencada de la seva història a LEB Or amb set victòries en les deu primeres jornades

El Barça Lassa B no va poder vèncer el Lleida (77-71) en el partit corresponent a la desena jornada de la LEB Or. Tot i la derrota, els d'Alfred Julbe han signat la millor arrencada de la història del filial blaugrana en aquesta competició amb un total de set victòries i tres derrotes en les deu primeres dates. A més, aquesta ensopegada suposa la primera derrota a domicili dels blaugranes en tota la temporada després de cinc victòries consecutives lluny de casa.

El partit va arrencar amb un parcial de 6 a 14 a favor del Barça Lassa B gràcies a un incommensurable Sulejmanovic, autor de 14 punts seguits sense error en el tir als primers minuts de joc. L'equip local va reaccionar fins a establir el 47-43 al descans mitjançant la facilitat anotadora de Marshall i el bon tir exterior de l'exblaugrana Pérez.

Després del descans Sulejmanovic va tornar a aparèixer per anotar vuit punts més i igualar el matx. Però la irrupció de Jorge García a l'últim període – 10 punts i dos triples– va decantar la balança a favor dels locals, que es van emportar l’enfrontament per un ajustat 77-71.

El filial blaugrana rep dissabte que ve (20.00 hores) el Palència, líder de la categoria amb nou victòries i una derrota en deu partits.