Comença l’Adecco Plata per al Barça B de bàsquet

Comença l’Adecco Plata per al Barça B de bàsquet

Els d’Aleix Duran debuten aquest dissabte, 19h, a la pista de l’Àvila a la categoria de bronze del bàsquet Un total de cinc viatjaran cinc jugadors de categoria júnior viatjaran amb l’equip (Peno, Dedovic, Sorolla, Vila i Figueras)

L’aventura del filial del Barça de bàsquet a l’Adecco Plata té el seu inici en aquest dissabte. Es tracta d’una competició amb 15 equips, 28 jornades i en el qual el campió de la Lliga Regular puja directament a l’Adecco Or. Els classificats entre el segon i el novè lloc disputen el play-off d’ascens i, els quatre últims classificats, baixen a la Lliga EBA. El repte es presenta apassionant.

Els blaugranes han viatjat aquest divendres cap a Àvila on disputaran el primer partit de la temporada al pavelló Carlos Sastre. Per a aquest partit, Aleix Duran, que repeteix presència a la banqueta per segona temporada consecutiva, no sabrà fins a última hora si podrà comptar amb Hakanson i Sulejmanovic, que estan en dinàmica de primer equip.

Així doncs, i serà una cosa habitual, un total de cinc júniors (Stefan Peno, Nedim Dedovic, Pol Figueras, Jaume Sorolla i Eric Vila) reforçaran un equip que ja compta amb Xavi Moix, Milovan Draskovic, Néstor Zamora, David Martínez i Adnan Omeragic.

El rival

“L’Àvila és un equip que no està al complet, els falta algun jugador més interior. De moment tenen 8 jugadors i els seus pivots juguen oberts, més 4 que 5, i algun 3 que ocupa posició de 4 i els fa molt versàtils”, analitza Aleix Duran, que afegeix que són molt versàtils: “Saben entrar des de fora, a camp obert, i surten en bot. Ens requerirà màxima concentració serà un gran exercici per millor el nostre u contra u i aspectes bàsics de defensa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut