Grupo Eulen Ávila – FC Barcelona B: Desconnexió al segon temps (68-58)

Els blaugranes fan una gran primera part (22-37) però desapareixen després del descans Sulejmanovic, amb 18 punts i 11 rebots, el jugador del filial més destacat

El Barça B ha caigut aquest dissabte al Carlos Sastre d’Ávila per 68-58 en un partit que tenia dominat fins al descans (22-37). Els catalans, que han fet un bon bàsquet i han jugat a plaer en els primers vint minuts, han vist com els locals reaccionaven de manera ferotge a partir del tercer quart (45-52). A l’últim període els de Duran tan sols han anotat sis punts i finalment han acabat perdent per deu punts (68-58) un matx que semblava controlat.

Inici contundent

El Barça B ha començat el partit molt fort amb el 0-6 inicial liderat per Sulejmanovic. Els locals han entrat més tard en el partit i tot i així els d’Aleix Duran han tancat el període amb el 12-16 dels primers deu minuts gràcies a l’encert de Moix i Dedovic. A poc a poc, al segon quart, els blaugranes s’han fet seu el matx i Peno, amb quatre punts seguits, ha situat el +10 (16-26) en el marcador. Amb el ritme controlat, al descans el filial ha marxat guanyant per quinze punts, 22-37.

Desconnexió letal

Però a la represa tot ha canviat. L’Ávila ha reaccionat, com era d’esperar, però el Barça B s’ha fet cada cop més petit i els locals Johnson, Nared, Fernández i Rodríguez s’han fet seu el partit. Tot i el 38-50 amb cistella de Xavi Moix, els castellans han fet un final de quart realment bo i el quart s’ha tancat amb un +7 del Barça (45-52).

I a l’últim període res ha sortit bé. El filial tan sols ha anotat sis punts i això ha estat una llosa molt important. Johnson i Rodríguez han empatat el partit (52-52) i en un vist i no vist han situat una renda de 7 punts (59-52) que semblava insalvable per als d’Aleix Duran, fora del partit. El 68-58 ha suposat començar la Lliga amb derrota per part del Barça B a l’Adecco Plata.